Beabingo
Image default
Dienstverlening

Je huis wordt een thuis met een gietvloerrenovatie in Gent

Als je gaat verhuizen, dan wil je je nieuwe woonplek zo snel mogelijk omtoveren tot een gezellig thuis. Ligt er een oude vloer in de woning? Dan gaat die er natuurlijk uit, maar wat voor vloer kies je vervolgens? Je kunt kiezen voor een gietvloerrenovatie in Gent van Gietvloeren Tom. Een gietvloer is slijtvast, comfortabel en onderhoudsarm. Drie eigenschappen die veel mensen aanspreken. Deze aannemer in Gent voor gietvloeren kan je advies geven over het professioneel plaatsen van zo’n mooie vloer. Dit kan zowel op houten als betonnen ondervloeren.

Voor welke ruimtes is de gietvloer geschikt?

Je kunt een gietvloerrenovatie in Gent laten uitvoeren voor de woonkamer, maar zo’n mooie gietvloer past ook perfect in je keuken, de hal of je werkkamer. Zelfs in de slaapkamer kun je een gietvloer laten leggen. De aannemer voor gietvloeren in Gent adviseert je graag wanneer je de vloer wilt combineren met vloerverwarming. Hiermee creëer je nog meer comfort in je woning. De warmte wordt door een gietvloer uitstekend geleid, waardoor het dus altijd aangenaam warm is. Je hoeft nooit meer eerst je pantoffels aan te trekken, omdat je anders bibberend door de kamer loopt op je blote voeten. Bovendien is egaliseren van de vloer meestal niet nodig, aangezien de gietvloer dit zelf al doet.

Kies voor een mooie, duurzame vloer

Met een gietvloerrenovatie in Gent maak je steeds een goede keuze. Je kiest voor een vloer die jarenlang meegaat en waar je qua onderhoud nauwelijks naar moet omkijken. Kies dus een vloer die goed past bij je smaak. Houd er ook rekening mee dat je meubels waarschijnlijk minder lang meegaan. Ga dus voor een kleur die neutraal is. De aannemer voor gietvloeren in Gent legt je vloer in een dag. Daarna moet deze eerst goed drogen en uitharden, voordat je de vloer kunt betreden. Het is dus het handigst om de vloer te laten plaatsen tijdens een renovatie van je woning of als je gaat verhuizen. Je kunt online bij Gietvloeren Tom een vrijblijvende offerte aanvragen. Kijk op www.gietvloerentom.be voor meer informatie.