Beabingo
Image default
Dienstverlening

Isolatie spouwmuur installeren? Surf naar www.isolatie-spouwmuur.info

Alle info over premies van spouwisolatie op Isolatie-spouwmuur.info

Spouwmuurisolatie valt binnen het premiestelsel van de Vlaamse Overheid. In 2014 kan u hierdoor een premie van 6,00 EURO per vierkante meter geplaatste spouwisolatie ontvangen en dit zonder beperking.

Het aanbrengen van de spouwislatie gebeurt op een relatief eenvoudige manier. De hele klus wordt al gauw geklaard in 2 dagen. De verrichte  investing is gauw terugverdiend en is één van de meest doeltreffende manieren om een woning nog energiezuiniger te maken met een relatief kleine ingreep. De spouw isoleren heeft dan ook geen enkel nadeel, maar alleen maar voordelen. Het gasverbuik kan zo tot wel 20% gereduceerd worden.

Spouwmuurisolatie is dan ook vaak het laatste sluitstuk waarmee vlaamse gezinnen aan de slag gaan om de energiefactuur nadrukkelijk te verlagen. Veel Vlaamse woningen zijn vaak al van voorzien dakisolatie, een hoogrendementsketel en hoogrendemensbeglazing. Momenteel worden er zelfs al meer dan 6000 reeds gebouwde woningen van spouwisolatie voorzien. De Vlaamse regering een grote stijging door de gunstige maatregelen grote aanmoedigingspremies die het stelt.

Op zoek naar een gespecialiseerde isolatiespecialist voor het aanbrengen van de juiste spouwisolatie voor uw woning? Isolatie-spouwmuur.info helpt u graag verder.

http://www.isolatie-spouwmuur.info/