Beabingo
Image default
Dienstverlening

Goede bijstand in het strafrecht in Antwerpen

Hebt u een dagvaarding in de bus gekregen of wordt u verdacht van een misdrijf? Dan is het belangrijk om een goede advocaat te hebben die u kan bijstaan. Bij Anteius Advocaten in Antwerpen, vindt u een advocaat die gespecialiseerd is in het strafrecht maar ook kennis heeft van alle andere rechtstakken. U kan er dus zeker van zijn dat ze u op alle vlakken zullen bijstaan.

Deze advocaten geven u een brede dienstverlening

Naast strafrecht, dus het deel van het recht waarin staat welke straffen bij welke misdrijf horen, zijn deze advocaten uit Antwerpen ook bekend met andere rechtstakken. Zo kan u ook bij hen aankloppen wanneer u een advocaat nodig hebt bij een echtscheiding of een probleem hebt met uw huurders. Ook wanneer u verdacht wordt van een diefstal of oplichting kan u bij hen een advocaat vinden. Ze bekijken elke zaak tot in de kleinste details en denken aan alle verschillende juridische oplossingen zodat u onschuldig wegwandelt of met de lichtst mogelijke straf. U kan hen inschakelen als particulier maar ook als non-profitorganisatie of als onderneming in België of zelfs het buitenland. Omdat zij lid zijn van Proteus, een internationaal samenwerkingsverband van advocatenkantoren, kan u hen ook in het buitenland inschakelen. De advocaten uit dit kantoor hopen een langdurige relatie aan te gaan met hun cliënteel en doen er dan ook alles voor om uw belangen centraal te houden. Dankzij hun betaalbare tarieven kan iedereen, ook mensen die het niet breed hebben, gebruikmaken van hun kwalitatief juridische advies en bijstand.

Bekijk hun dienstverlening

Op de website van dit advocatenkantoor uit Antwerpen kan u zien waar zij allemaal in gespecialiseerd zijn, zoals strafrecht en verkeersrecht maar ook eigendomsrecht en vennootschapsrecht. Kortom, iedereen kan bij hen terecht wanneer ze bijstand nodig hebben. Bekijk op hun website hun specifieke tarieven of raadpleeg hun contactgegevens om een afspraak te maken.

https://anteius.be/