Beabingo
Image default
Cadeau

Pillendoosje met alarm

Pillendoosje met alarm

Een van de meest vervelende dingen waar je mee te maken kan krijgen als je ouder bent is dat je niet alles meer zelfstandig kunt doen. Vaak zorgt het ouder worden van het lichaam ervoor dat bepaalde handelingen niet meer zo soepel verlopen als vroeger. Dit kan erg frustrerend zijn als je er helemaal nog niet klaar voor bent om anderen dingen voor je te laten doen. Soms worden de problemen zo erg dat je naar een verzorgingstehuis moet of dagelijks hulp nodig hebt. Gelukkig worden er steeds meer handige hulpmiddelen ontworpen, die ervoor zorgen dat je veel dingen nog gewoon zelf kunt blijven doen. Een voorbeeld is een pillendoosje met alarm, die ervoor zorgt dat je nooit je medicijnen vergeet in te nemen.

De pillendoosje met alarm: een handig hulpmiddel

Als je ouder wordt en je lichaam steeds meer tekenen van slijtage begint te vertonen moet je steeds vaker medicijnen gaan slikken om ervoor te zorgen dat je zo weinig mogelijk last hebt van je klachten. Dit komt er vaak op neer dat je veel verschillende pillen moet nemen. Het kan echter lastig zijn om te onthouden welke pillen wanneer genomen moeten worden. Gelukkig is er de pillendoosje met alarm. De pillendoosje met alarm zorgt ervoor dat je de juiste pillen inneemt op het juiste moment en dat je het niet vergeet.

Nooit meer pillen overslaan

Het overslaan van medicatie kan in sommige gevallen ernstige gevolgen hebben. Daarom is het vaak nodig dat patiënten hulp krijgen bij het innemen van medicatie. De pillendoosje met alarm kan hier uitkomst bij bieden. Als het tijd is voor de medicijnen gaat op de pillendoosje met alarm een rood licht knipperen en klinkt er een duidelijk alarmsignaal, zodat de patiënt duidelijk merkt dat het tijd is om de medicatie in te nemen.

http://www.allzorg.nl/verzorging%20verpleging/pillendozen