Beabingo
Image default
Bedrijven

Schoonmaakbedrijf Group-f

Group-f

Group-F is uw partner inzake dienstencheques, schoonmaak en verhuur van hoogwerkers. Het bedrijf biedt op deze drie vlakken doelgerichte oplossingen aan haar klanten. Voor de verhuur van hoogwerkers kan de klant rekenen op een ruim gamma aan verschillende types hoogwerkers, aangepast aan elke klus. Vakkundig en grondig opgeleid personeel zorgt voor een onberispelijke service. De hoogwerkers van Group-F kunnen in verschillende toepassingen gebruikt worden: voor het wassen van ramen op hoogte, voor telecomtoepassingen, voor renovatie-, schoonmaak- en schilderwerken op hoogte, en zo meer. Er zijn hoogwerkers op vrachtwagens, schaarliften, zelfrijdende telescoophoogwerkers en spin hoogwerkers beschikbaar, voor elk wat wils. Op vlak van dienstencheques biedt Group-F huishoudhulp, strijkservice en droogkuis aan.

De dienstencheques zijn fiscaal aftrekbaar en maken huishoudhulp daardoor voor een ruim publiek betaalbaar. Ze kunnen gebruikt worden voor schoonmaken, hulp bij boodschappen of koken, wassen van ramen, wassen en strijken, en kleine herstellingen in en rond het huis. Naast deze service voor particulieren biedt Group-F ook cleaning en facility services voor bedrijven. Overal in Vlaanderen kan men beroep doen op deze professionele schoonmaak- en onderhoudsdienst. Daarbij staat een resultaatgerichte én milieubewuste dienstverlening voorop, met speciale aandacht voor alle wensen van de klant.

Zowel kleine als grote bedrijven kunnen beroepn doen op Group-F, er is steeds ruimte voor een serivce op maat die aangepast is aan de behoefte, de timing en het budget van de klant. Alle informatie over de verhuur van hoogwerkers, huishoudhulp met dienstencheques en professionele schoonmaakdienst vindt u terug op de website van Group-F.

http://www.group-f.be/cleaning/