Beabingo
Bedrijven

Muggen bestrijden doe je zo!

De lente is begonnen en het warme weer zit er weer aan te komen. Eindelijk kunnen we weer heerlijk op het terras zitten, maar bovenal in onze achtertuin! Het enige nadeel van warm weer zijn vaak de muggen. De kans om geprikt te worden wordt naarmate het warmer wordt alleen maar groter. Gelukkig zijn er tal van oplossingen te bedenken om dit te voorkomen, zoals:

1) Plaatsen van Horren voor ramen en deuren
2) Het smeren van DEET
3) Ophangen van een Muggenlamp

Muggen bestrijden tuin

Er zijn veel doe-het-zelf manieren tegen muggen. Denk aan het smeren van deet of het plaatsen van horren voor ramen en deuren. Deze werken in zekere mate heel goed. Maar mocht je nou echt last hebben van een muggenplaag, dan zijn andere maatregelen effectiever. In extreme gevallen is het plaatsen van een muggenlamp vaak een goede optie. Kies voor een lamp die niet gebruik maakt van ee elektrische spanningsboog. Deze kun je namelijk niet buiten gebruiken. Een goede muggenlamp is voorzien van:

– Blauwe ultra violette lampen
– Ventilator om de muggen naar binnen te halen
– CO2 uitstoot voor aantrekkingskracht

Muggen bestrijden in huis

Muggen of neefjes in huis bestrijden kan tegenwoordig gemakkelijk met de welbekende vliegenmepper. Mocht je nou niet de hele tijd achter de mugjes aan willen hollen, hang dan gewoon een muggenlamp op. Wel zo makkelijk. Vind je de mugjes op zich zelf niet vervelend, maar ben je alleen bang om geprikt te worden? Vergeet dan niet om lamellen voor ramen en deuren te plaatsen, een klamboe boven je bed kan ook uitkomst bieden. Daarnaast kun je ook gewoon in Nederland smeren met DEET. Een muggenlamp op de slaapkamer is natuurijk ook een goede en makkelijke optie.

https://www.cyclonemuggenlamp.nl/