Beabingo
Image default
Bedrijven

Chapewerken van AP Chapewerken

Chapewerken

AP Chapewerken is ijzersterk in de diensten die het aan u presenteert. Gaande van chape leggen, vloerisolatie plaatsen of isolatiechape aanbrengen. We zijn de geprefereerde partner voor chapewerken in de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Brussel en ditvoor grote en kleinere bouwprojecten. Zowel voor industrie als de particulier. We zijn een polyvalente onderneming met chappers bedreven in hun ondernemingen.

Chape

De beresterke chape van AP Chapewerken vindt dagelijks zijn weg naar diverse bouwwerven in gans Vlaanderen. Als geregistreerd en erkend aannemer plaatsen wij enkel nog sneldrogende chape. Hier wordt standdar Coloc vezelwapening aan toegevoegd om de droogtijd te verkorten.

Vloerisolatie

De gespoten PUR vloerisolatie van AP Chapewerken bezorgt u de beste isolatiewaarde in uw vloer of kruipruimte. Zo levert dit u een groete energiewinst op.

Isolatiechape

Voor isolatiechape moet u zeker bij AP Chapewerken zijn. Dit leidt geen twijfel. Wij kijken samen met u welke dikte en oplossing het meest aangewezen is. Kijk voor meer info op www.apchapewerken.be

 

http://www.apchapewerken.be/