Beabingo
Image default
Beauty en verzorging

Uw zorgvuldige ooglidcorrectie of borstchirurgie

Voor een behandeling waarin specialisten uw oogleden liften, of een zorgvuldige borstchirurgie, raden wij u Clinic 12B aan, dé praktijk voor al uw chirurgienoden in Antwerpen. Ze zijn zeer onderlegd in de reconstructieve chirurgie én hebben ook heel wat expertise die ze voor de dag kunnen leggen in de esthetische chirurgie. Denk daarbij aan bijvoorbeeld oogleden liften maar ook aan zowel esthetische als reconstructieve borstchirurgie. Bij deze praktijk krijgt iedere klant een uitzonderlijk goede voorkeursbehandeling. Ze hebben al heel wat ervaring en zorgen ervoor dat u als tevreden klant uit hun vertrouwelijke praktijk wandelt.

U zit op de goede plek bij deze specialisten

Met een ingreep zoals uw oogleden laten liften kan u ervoor zorgen dat u er weer stralend jong uitziet. De specialisten zorgen ervoor dat via een verstrakking van de huid en dankzij het wegsnijden van overtollige huid, uw gezicht er zichtbaar op verjongd. De snede gebeurt in de huidplooien waardoor deze niet zichtbaar is. Ook bij borstchirurgie helpen deze kenners u met alle plezier verder.

Een behandeling van tot in de puntjes

Als u ervoor kiest om uw oogleden te laten liften of als u graag een borstchirurgie wilt, reconstructief of esthetisch, dan moet u bij de specialisten van Clinic 12B zijn! Wanneer u daar binnenwandelt zal u meteen goed ontvangen worden. En die goede ontvangst trekt zich door gedurende heel uw behandeling en ook tot erna, want u kan steeds bij deze correcte artsen en chirurgen terecht met al uw vragen of als er zich iets onverwacht voordoet: ze blijven hun klanten op dezelfde kwalitatieve manier behandelen. Dat maakt van hen dé praktijk waar u terecht kunt als u een goed geïnformeerde beslissing wilt maken over een ingreep aan uw lichaam. Ga eens langs, dan zal u meteen merken dat u in goede handen bent!