Beabingo
Image default
Auto's en Motoren

Gehandicaptenvervoer

Keuze uit ziekenvervoer

Voor het vervoer van zieken en gehandicapten zijn speciale veiligheidseisen opgesteld. Alle voertuigen die beschikbaar zijn, voldoen aan de strenge EU-veiligheidseisen en worden hier ook op gekeurd. Alle M1 EU-vereisten zijn van toepassing op ziekenvervoer. Ook bij flexibele aanpassingen zijn veiligheid en gemak altijd van toepassing op de vervoerde klanten. De voertuigen hebben opklapbare stoelen die veilig en stabiel kunnen worden uitgeklapt en met een draai tegen de wand van de bus kunnen worden opgevouwen als er onder andere plaats moet worden gemaakt voor een rolstoel. De busjes zijn daardoor zeer functioneel ingesteld. Bij keuringen worden de busjes ook altijd gecontroleerd op veiligheid.

 

 

Het grote voordeel is dat uw voertuig vrijwel direct bij DIV kan worden aangemeld. De speciale voertuigregistratiedienst die zich bezighoudt met inschrijvingen, gegevens, verzekeringen, de FOD en nummerplaten. Het bedrijf kan ook direct een medische keuring voor uw voertuig laten uitvoeren. Zo verloopt de inschrijving goed en staat uw voertuig zonder poespas geregistreerd, wat ook verplicht is. Het voertuig kan probleemloos in gebruik worden genomen.

 

 

Regel de registratie

Passend ziekenvervoer op maat

Voor elk budget is er ziekenvervoer beschikbaar. In een vrijblijvend gesprek kunt u aangeven of u direct wilt leasen of rijden en een gehandicaptenbus of ambulance wilt kopen. Het voordeel is dat elk voertuig zo flexibel is dat het kan worden uitgebreid met extra stoelen. Op deze manier kan aan elke wens van klanten worden voldaan. Elke maat rolstoel kan ook in een ziekenbus worden vervoerd. De zorginstelling kiest een bus die het beste past bij het ziekenvervoer. Er zijn ook busjes met een flexibele lage instap en busjes met op elke plek plaats voor een rolstoel of brancard. Zolang uw bedrijf de bestelwagen heeft, zijn aanpassingen mogelijk.

Passend ziekenvervoer op maat

 

Veiligheid van de voertuigen

Voor mensen met een lichamelijke beperking of ziekte kunnen voor zorginstellingen verschillende soorten ziekenvervoerbussen worden gehuurd of gekocht. Voor elk type ziekte of aandoening is er een passende bus beschikbaar. Er zijn ambulancebusjes, maar ook rolstoeltoegankelijke busjes en krukken voor ziekenvervoer. In het assortiment zijn bekende automerken als Mercedes Benz en Volkswagen Caddy Maxis te koop. Een busje is natuurlijk ook te leasen. Alle typen hebben een achterklep zodat een brancard en rolstoel gemakkelijk kunnen worden opgetild. Op deze manier kan in elke mobiliteitsbehoefte worden voorzien.

 

https://www.mobility4all.be/

https://www.mobility4all.be/