Beabingo
Auto's en Motoren

De grootste voordelen deze installateur van laadpunten

Zit u er over na te denken om laadpunten te laten plaatsen door een installateur van laadpalen? Voor zowel particulieren als ondernemers is deze optie interessant. Misschien heeft u al een elektrische auto maar nog geen laadpunt in de buurt. Frustrerend, want nu moet u uw auto ver weg parkeren en dat hele stuk naar huis lopen. Een laadpaal in de buurt zou een verademing zijn. Maar ook voor bedrijven kan deze optie interessant zijn. Zo komt u medewerkers die al een elektrische auto hebben tegemoet, maar kunt u voortaan deze ook als optie aanbieden voor leasewagens. Daarnaast kunnen klanten deze move waarderen. Bovendien waarderen mensen het als bedrijven hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Eén zeer bekende installateur van laadpalen is ChargePro. Waarom zou u kiezen voor hen? 

De pluspunten van ChargePro: installateur van laadpalen

ChargePro kan individuele particulieren helpen bij het plaatsen van laadpalen in de buurt. Voor iedereen vinden zij een passende oplossing. Echter ligt de nadruk van ChargePro op het vooruit helpen van ondernemers. Vooral klanten zullen het laten plaatsen van laadpunten enorm kunnen waarderen. Niet alleen hebben zij nu een plek om hun auto op te laden, maar hierdoor kunnen ze langer blijven voor meetings. En dat vergroot uw kans op succes. Als u kiest voor de services van ChargePro, zitten hier nog meer voordelen aan verbonden. Ten eerste is het installeren en onderhouden van de laadpaal kostenvrij. Ook de elektriciteitskosten worden vergoed. In ruil hiervoor zal er op uw laadpunt reclame worden gemaakt. 10% van deze ruimte kunt u voor uzelf gebruiken. 

Vergroot uw vindbaarheid

ChargePro werkt samen met New Motion. Dit bedrijf heeft een handige app aan de hand waarvan gebruikers laadpunten kunnen vinden door het hele land. Dit vergroot dus ook de vindbaarheid van uw onderneming. Daarom is ChargePro uw installateur van laadpalen.

Gerelateerde artikelen

Gehandicaptenvervoer

Hoe auto verkopen?

Tweedehands auto Antwerpen