Beabingo
Image default
Auto

Zakelijk auto leasen

zakelijk auto leasen

U wilt voor uw zaak een auto leasen? Dan is zakelijk leasen altijd de beste oplossing! Op fiscaal gebied krijgt u de meeste voordelen en er zijn voldoende leasevarianten waaruit u kunt kiezen. Op onze website kunt u zakelijk leasen tegen de scherpste tarieven. Bovendien kunt u bij ons terecht voor al uw vragen, kunt u offerte aanvraag indienen en staan onze medewerkers altijd voor u klaar.

Waarom kiezen voor een zakelijke leaseauto?
Als u zakelijk leaset, zijn bepaalde leasevormen fiscaal zeer aantrekkelijk voor u. Op onze andere pagina kunt u meer te weten komen over bijvoorbeeld financial lease. Het leasebedrijf koopt de auto voor u aan maar richt de factuur aan uw bedrijf. U bent daarom eigenaar van de auto en kunt o.a. direct de BTW over de aanschafprijs terugvorderen. Als u op dit moment niet de mogelijkheid hebt om een leaseauto op naam van uw zaak te zetten, dan is operational lease voor u de meest aantrekkelijke leasevorm. Het leasebedrijf betaalt de zakelijk leaseauto en zij blijven dan ook economische en juridische eigenaar. Dit betekent dat ook alle bijkomende kosten zoals onderhoud, eventuele reparaties, wegenbelasting en autoverzekering door de leasemaatschappij woprden betaalt. U hebt nergens enig omkijken naar! Het enige wat u moet doen is het betalen van een maandelijks vooraf besproken leasebedrag. De auto hoeft niet op uw bedrijfsbalans te worden genoteerd.

Nog meer voordelen van zakelijk leasen
Als u bij ons een auto leaset, dan kunnen we u al het werk uit handen nemen. U kunt zich dan helemaal richten op uw bedrijfsvoering! Daarnaast biedt het leasen bij ons nog meer gemak;

– U betaalt elke maand een vast leasebedrag
– Kiest voor een personenauto of een leasebus
– Zoekt u een bepaald type of model auto? U kunt met zakelijk leasen uw eigen auto uitkiezen!
– Wij zijn de goedkoopste leasemaatschappij van Nederland
– Het is zelfs mogelijk om gebruikte zakelijke auto’s te leasen
– Onze adviseurs staan altijd voor u klaar!
– Zakelijke leasing bij ons betekent ook een snelle levering van uw auto
– Online een offerte opvragen

Vraag nu meteen een offerte aan
U kunt op onze website een offerte formulier invullen. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

http://www.autoleasecentrale.nl