Beabingo
Image default
Auto

Partybus wat een feest!

Partybus huren?

U gaat naar een festival deze zomer? Dat is het zeker aan te raden om een leuke groep vrienden of familie bij elkaar te zoeken en een partybus te huren. Zo begint het feest zodra u instapt en komt u lekker in de stemming bij uw evenement aan. Dit komt door de leuke muziek die naar keuze kan worden aan gezet in de partybus. De gekoelde drankjes die aanwezig zijn en natuurlijk kan een karaoke set ook niet ontbreken in een partybus. Het moet natuurlijk wel een feestje zijn en met een karaoke set beleeft u veel lol!

Partybus huren maar eerst vergelijken!

omdat de prijzen van bedrijven veel uit een kunnen lopen is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen bij meerdere bedrijven. Dit kunt u zelf handmatig doen door met elke partybus bedrijf contact op te nemen of makkelijk door uw gegevens in te vullen op de website van huur-een-limousine.nl Dit is een plaform voor het vinden en kiezen van limousine, touringcar of partybus bedrijven. De website zoek gelijk welke bedrijven er bij u in de buurt zitten en stuurt uw offerte aanvraag gevens door. U ontvangt een mail met de de prijzen van de bedrijven die en bieding hebben gedaan. Als u een keuze heeft gemaakt met welk partybus bedrijf u contact wilt hebben meld u dit aan huur-een-limousine door een replay te sturen naar ons email adres.

Eens er maand kunt u uw partybus rit terug winnen door aan ons bekend te maken welke bedrijf u heeft gekozen en te tarief dat het bedrijf heeft gerekend. Lees onderaan dit bericht meer hierover.

Hieronder vind u een review van iemand die u voor ging. 

Voor het verjaardagsfeest van mijn dochter hadden we een surprise party geregeld en een grote groep vrienden gevraag om op een afgesproken tijdstip en locatie aanwezig te zijn want daar zou een partybus staan en van daaruit zouden we onze dochter ophalen van haar school en naar de feest locatie toegaan om er een leuke dag van te maken.

Zoals afgesproken stond de bus op de locatie en wat een feest was het! Leuke verlichteng, muziek en drankjes aanwezig. Ik kan het iedereen aanraden.

We willen graaf de mensen achten www.huur-een-limousine.nl bedanken voor het regelen van offertes voor onze aanvraag.

Top Bedankt!

 

Wat zijn de kenmerken van een Partybus: 

–       Leuke sfeer

–       Leuke zitjes in de bus

–       Gezellige chauffeur

–       Gekoelde dranken

–       Discoverlichting

–       Leuk opgestelde zitjes

–       Rookmachine

–       Karaoke set

(deze punten kunnen uiteraard verschillen per partybus)

Prijzen winnen bij huur-een-limousine.nl

Als u uw ervaring met huur-een-limousine.nl en het gekozen bedrijf met ons wilt delen maakt u elke maand kans om het totale bedrag van de rit terug te winnen. 

Facebook actie.

Omdat huur-een-limousine.nl ook op facebook actief is vinden we het leuk als de communie rondom onze facebook pagina steeds groter wordt.

Omdat te doen hebben we hier ook regelmatig een actie op die u kunt delen met uw vrienden en onze website huur-een-limousine.nl te liken. Uit alle likers wordt een keuze gemaakt en kan verschillende prijzen winnen. 

De prijzen van onze acties zijn erg uiteen lopend prijzen die we de komende maanden gaan verloten bestaan onder andere uit:

–       Ipad

–       Weekendje weg

–       Busreis terug winnen

–       Dagje sauna

–       Vvv bon

–       Smartphone 

En nog vele andere prijzen. Liken dus!

Review uw ervaring aan Huur-een-limousine.nl

Omdat wij de service van ons platform erg belangrijk vinden zodat we u het best van dienst kunnen zijn. Willen we graag uw ervaring weten zodat wij eventuele ontevredenheden kunnen aanpakken en u in de toekomst met tevredenheid onze service gebruikt.

U kunt denken aan:

–       Snelheid.

–       Overzicht van de mail.

–       Keuze uit bedrijven.

–       Ervaring met een bedrijf.

–       Worden afspraken nagekomen.

–       Geen rare kosten achter af.

–       Zien de bussen er netjes uit.

 

http://huur-een-limousine.nl/partybus-huren/