Beabingo
Image default
Architectuur

4 Ideeën van Gepersonaliseerde Telefoon Hoesje Ontwerpen

Het is begrijpelijk, het is niet gemakkelijk om cadeautjes te vinden voor iedereen telkens je ze nodig hebt. Er zijn honderden vieringen waarbij cadeaus komen kijken: verjaardagen, bruiloften, jubilea… om nog maar te zwijgen van de kerstperiode! Maar er is EEN bedrijf dat het u gemakkelijk maakt: GSM Hoesje Maken. Op hun website vind je honderden personaliseerbare telefoonhoesjes en telefoonaccessoires die je volledig kunt aanpassen aan jouw smaak en stijl. Ontwerp je eigen hoesjes met meer dan 30.000 sjablonen of maak je eigen gepersonaliseerde ontwerp. Upload uw afbeeldingen rechtstreeks naar hun website en u krijgt een proefdruk van uw ontwerp te zien voordat het op het hoesje wordt gedrukt. Kies uit verschillende soorten hoesjes voor verschillende telefoons en zij zorgen voor de rest!

 

Heb je al een kijkje genomen? Koop de prachtige, slijtvaste hoesjes voor je mobiele telefoon van GSM Hoesje Maken in een stof naar keuze. Personaliseer het hoesje in een reeks fantastische kleuren en voeg afbeeldingen, tekst en effecten toe met onze gebruiksvriendelijke ontwerptool. Weet je nog steeds niet wat je wilt? Hier zijn enkele superoriginele ideeën om inspiratie op te doen.

 

Bijpassende etuis

Is het volgende cadeau voor je partner of beste vriend? Waarom dan niet twee bij elkaar passende telefoonhoesjes? Je kunt één ontwerp maken en dat op beide hoesjes drukken, of twee verschillende ontwerpen maken die bij elkaar passen. Het kan een foto zijn van jullie tweeën in tweeën, een schattige tekening die alleen overeenkomt als je beide telefoons tegen elkaar legt, of zelfs een citaat dat begint op jouw telefoonhoesje en verdergaat op dat van je vriend! Personaliseer beide hoesjes met een ontwerp naar keuze. Voeg tekst, afbeeldingen en zelfs wat effecten en stickers toe! Print je ontwerpen op het hoesje van je dromen en personaliseer het naar jouw smaak. Bij GSM Hoesje Maken.fr, krijg je het allemaal voor een geweldige prijs! Let op hun promoties, ze bieden vaak kortingen aan als je meer dan één etui koopt – wees de gelukkige! 

 

Motiverende quote 

Lach elke keer als je naar je telefoon kijkt! Bij GSM Hoesje Maken.fr kun je niet alleen je eigen foto op het telefoonhoesje afdrukken, maar je kunt er ook tekst op schrijven en effecten aan toevoegen. Wil je die motiverende quote onthouden elke keer als je naar je telefoon kijkt? Schrijf het dan op hun customiser en print het op je telefoonhoesje! Er zijn veel lettertypes om uit te kiezen en je kunt stickers en effecten toevoegen… alles wat je laat glimlachen.

 

Familiefoto

Een klassieker aller tijden. Als je een van die mensen bent die niet zonder hun familie kunnen, houd ze dan allemaal dicht bij je door een foto van de hele groep op je nieuwe telefoonhoesje af te drukken. Dit maakt niet alleen jou gelukkig, maar het zal hen ook gelukkig maken om te zien dat je zo’n band met hen hebt. Als dit echter niets voor jou is, is het afdrukken van een familiefoto op je telefoonhoesje nog steeds een geweldig cadeau-idee! Verras je ouders, grootouders, broers en zussen, tantes of ooms met dit originele en leuke idee. En natuurlijk, als je een huisdier hebt, vergeet dan niet om je harige vrienden op je familiefoto te zetten!

 

https://www.gsmhoesjemaken.be/