Beabingo
Image default
Adverteren

LED lampen in E27 vervangen

Lichtgevende dioden, of LED’s, zijn een type van verlichting die wezenlijk verschillend werken dan van een standaard gloeilamp. De diode is een elektrisch component met twee terminals die elektriciteit in één richting voeren. Wanneer een elektrische stroom wordt doorgegeven via het component, geeft de diode een helder licht af. Door het combineren van veel van deze dioden aan een PCB (printed circuit board) krijgen we een verbazingwekkende uniforme licht met een ongeëvenaarde lichte kwaliteit en tegen een zeer minimale energiekosten. Een ander groot ding over LED lampen is dat ze een verscheidenheid van kleuren hebben en zijn gemakkelijk en helder waardoor ze een zeer veelzijdig lichtbron voor vele toepassingen zijn, zoals sfeerverlichting, commercieel gebruik en nog veel meer.

LED lampen zijn efficiënter dan elke andere lichtbron op de markt, terwijl de traditionele gloeilamp lamp of halogeen lamp hun allermeest naar de elektriciteit converteren naar warmte is dit bij LED lampen niet het geval.

Ze zijn volledig dimbaar maar zorg ervoor dat u de specificatie leest voordat u koopt als u het nodig vindt een dimbare LED lampen te kopen in tegenstelling tot standaard LED. Niet alle Dimbare LED-lampen zijn compatibel met oudere dimmer switches dus nogmaals alstublieft controleer welke dimmer schakelaar u hebt en of het compatibel is met uw nieuwe lampen. LED-verlichting zien we naarmate meer en meer in gemeenschappelijke huishoudens, ook hier zullen we een grotere keuze zien voor het dimmen en zullen vele producten op de markt komen. De grootste klacht voor huiseigenaren die gebruikmaken van LEDs is de aankoopkost van hen, maar ze laat de kosten drastisch dalen zoals kan worden gezien op de meeste online winkels. De uitgaven tientallen euro’s ter vervanging van LED lampen laat veel consumenten uitwijken voor van het kopen van hen maar door de vermindering van energieverbruik en lange levensduur maken ze een zeer verstandige keuze en hun investering en terugverdientijd is minder dan in één jaar terug verdient.

LED lampen komen in een verscheidenheid van vormen en maten met vele populaire huishoudelijke lampen met inbegrip de GU10 LED spot, E27 Edison schroef lamp en nog veel meer, ze gaan gemiddeld 25 keer langer mee en gebruiken ongeveer 85 procent minder energie dan de traditionele gloeilampen (niet slecht Ja). LEDs overleven ook de populaire compacte fluorescerende lamp (CFL) en vereisen geen opwarm tijd, maar geven het volledige licht direct weer.

 Zoals u al wellicht gemerkt heeft terwijl het winkelen of online winkelen dat de meeste lamp verpakkingen een figuur hebben om de “Lumen” te citeren. Lumen zijn gewoon een handige eenheid van lichtopbrengst die nauwkeurig kan worden vergeleken met andere lichtbronnen overwegende dat vermogen niet een nuttige maatregel van lichtopbrengst is. LEDs produceren genoeg lumen ter vervanging van een standaard 40 of 60-watt gloeilamp. En in plaats daarvan gebruiken ze alleen ongeveer 4 tot 7 watt. Dus, als u een 60-watt gloeilamp vervangen wilt, zoekt u een LED-lamp met ongeveer 600 lumen; een 40-watt gloeilamp, zoekt u 450 lumen.

Er zijn zo veel voordelen aan het gebruik van LED-verlichting over traditionele CFL of gloeilampen. Ze gebruiken minder energie en gaan langer mee, de kosten dalen snel en de lichtkwaliteit is superieur. En een enorme voordeel dat we nog niet hebben gezegd is de besparing voor het milieu.

 

http://www.leds-depot.nl/