Beabingo
Aanbiedingen

Liefde is de belangrijkste valuta

Liefde is de belangrijkste valuta

Februari is waarin iedereen zich concentreert op liefde en het uitdraagt ​​aan mensen van wie je houdt. Wie kan eraan ontsnappen om erover na te denken, met alle rode of roze harten die in alle winkels zichtbaar worden, of de pluche knuffelbeesten, met chocolade bedekte lekkernijen of boeketten met rozen die op elke hoek rijkelijk worden getoond. Het is goed om eraan herinnerd te worden dat we onze liefde betuigen aan diegenen waarvan we houden, maar liefde is niet iets dat één keer per jaar komt door de grote reclamecampagnes die je aansporen om harten, bloemen of chocolaatjes te kopen voor een speciaal iemand.

Valuta, volgens Webster, is een ruilmiddel dat van hand tot hand wordt doorgegeven. Alles passeren van hand tot hand betekent een stroom van energetische uitwisseling. Liefde en elke uitdrukking van liefde is een stroom van energie, net zoals elk type valutawissel de stroom van energie inhoudt.

Wij zijn de som van onze acties. Welke prachtige woorden je ook uitspreekt, het is je gedrag (acties / energie) dat het luidst spreekt en vertelt wat je werkelijk bent. Liefde is niet iets dat je hier en daar geeft of af en toe voelt; het moet je manier van leven zijn. Er zijn slechts twee emotioneel energetische vibraties inhoroscoop Waterman: degenen die zijn gebaseerd op liefde en die zijn gebaseerd op angst. Angstvibraties zijn energetische paden van negativiteit en produceren altijd negatieve resultaten, terwijl liefde een positieve energetische route is die positieve resultaten oplevert.

Ik hou van de uitdrukking “Als je liefde geeft, verzamel je liefde.” Niets is waarachtiger dan dit concept, dat wat je energetisch uitdeelt, is wat je wordt teruggegeven – valuta. Voor mij is het geen goed idee dat dit de enige manier is om te leven – vanuit een kern van liefde. En tussen haakjes, liefde is je essentie, waar je uit gecreëerd bent; het is wie je echt bent en bent vanaf je geboorte en daarvoor! Dus heeft het geen zin om de hele tijd in een liefde te leven, niet alleen op 14 februari?

Het is echter geweldig om een ​​moment te nemen om onze liefde voor degenen die we liefhebben te erkennen, maar door er een gewoonte van te maken om door liefde te leven, deel je liefde met iedereen wat we als dagelijks gebruik dagelijks in contact komen. Toegegeven, er zijn verschillende niveaus van liefde voor verschillende mensen in ons leven, maar als de valuta die je uitdeelt altijd liefde is, dan is dat wat je wordt teruggegeven. Nogmaals, het lijkt geen goed idee dat je altijd liefdevolle en positieve ervaringen wilt ontvangen, waardoor het noodzakelijk is om eerst liefde te geven. Iedereen en alles in het universum is op alle mogelijke manieren energetisch verbonden, dus wat we voelen en doen wordt door het universum getransporteerd en is altijd wat uiteindelijk op ons terugkomt.

Je hebt het concept van Pay-It-Forward onnodig gehoord. Er werd zelfs een film gemaakt met behulp van deze titel en het concept van het delen van een daad van vriendelijkheid die op zijn beurt weer leidt tot een andere daad van vriendelijkheid is de plot van deze film. Het vooruit betalen, of het uitdelen van een valuta, creëert een verbazingwekkend rimpeleffect dat positieve expressies creëert als het begint met liefde.

Wat zijn enkele andere liefdesuitingen waarvan we een fundament van liefde kunnen leggen waarop we ons leven kunnen bouwen? De acceptatie van elke persoon als een meesterwerk en waardig om liefde te ontvangen is een uitdrukking. Een ander individu toestaan ​​om te zijn wie ze zijn, zelfs als we het niet eens zijn met wat ze kiezen, is acceptatie. Anderen waarderen en hun waarde zien, zelfs als ze gemeen en kwetsend vinden, is een uitdrukking van liefde. Iedereen heeft het waard, hoewel het voor sommige mensen moeilijk te zien is! Maar door één ding over hen te waarderen, kun je boven hun negatieve energie uitstijgen, zodat je kunt schijnen vanuit een ruimte van liefde.

Dankbaarheid

Dankbaarheid voor het leven zelf en iedereen die je pad kruist is een meest krachtige uitdrukking vanhoroscoop Vissen. In feite is het de krachtigste tool om een ​​krachtig leven te leiden. Een ander vergeven die je pijn heeft gedaan of je pijn heeft veroorzaakt, drukt op een nobele manier liefde uit, want door hen te vergeven, bevrijd je jezelf van hun greep op jou en laat je je energie focussen op een positieve plaats die je beter dient. Gebrek aan vergeving houdt je klein en vastgebonden als een slachtoffer … niet waar de meeste mensen willen blijven als ze erover nadenken. Genezing kan alleen met liefde plaatsvinden, dus heling van een relatieprobleem vergt altijd vergeving.

Begrip, medeleven en respect voor anderen werpt je op naar de hogere vibratie waar de liefde verblijft. Nederigheid, kracht en moed zijn ook te vinden in de stroom van hoge vibraties. Er zijn veel andere uitdrukkingen van liefde – alles wat positief is dat anderen helpt en positieve resultaten oplevert. Zelfs een goede gezondheid vereist liefde om te helen, omdat alle fysieke condities aanvankelijk begonnen als emotionele, mentale en / of spirituele blokkades van negativiteit.

Houd je van jezelf en wie je nu bent? Dit is waar je moet beginnen, want het is onmogelijk om van iemand anders te houden zonder eerst jezelf lief te hebben – je kunt niet geven wat je niet hebt! Misschien wil je sommige dingen over jezelf veranderen, maar eerst moet je accepteren en van je houden zoals je bent. Als je dat eenmaal hebt gedaan, ben je in een positie voor transformatie als je dat wilt.

Dus als we ons deze maand richten op liefde, nadenken over de dingen die ik heb gedeeld, en dan toegewijd zijn aan het creëren van een leven vol liefde de hele tijd door liefde te plaatsen in de kern van alles wat je doet en zegt – de liefde zijn. Dat is wat het leven geweldig en buitengewoon maakt, en wat je tot een magneet maakt voor het aantrekken van liefde en de goede dingen brengt je!

Bron:
Zodiac Horoscoop