Beabingo
Image default
Aanbiedingen

Fotograaf Zwolle

Fotograaf Zwolle

 

Onder de rook van Zwolle in het Overijsselse Salland bevind zich de fotostudio van Vincent Hartman Fotografie. De geboren en getogen Zwolse fotograaf heeft in de overgangsperiode van de digitale fotografie het vak vaarwel gezegd om sterker dan ooit weer terug te keren ! Daar waar het fotografie bedijf zich in Zwolle in het begin voornamelijk richtte op de particuliere consument met familiefoto’s en bruidsreportages komen nu de meeste opdrachtgevers uit de zakelijke hoek.

 

Belangrijke disciplines van StudioVHF zijn reclame en bedrijfsfotografie, interieurfotografie en productfotografie. Gelukkig weten nog veel families en gezinnen de weg naar de fotostudio te vinden voor een familie portret of familiefoto’s op lokatie, zwangerschapsshoot of beauty- glamourshoot. De fotostudio is ook na de eerste online kennismaking de plek voor de eerste kennismaking voor een bruidsreportage. In de studio zijn verschillende voorbeeldalbums te zien waarin de trouwreportage het beste uitkomt. Veel bruidsreportages worden geboekt door bruidsparen uit de regio Zwolle en Raalte, maar de trouwfotografie brengt de fotograaf ook ver buiten Zwolle, zolas Rotterdam, Schiermonnikoog maar ook binnen Overijssel zoals Deventer.

 

Fotostudio Zwolle

 

De fotostudio heeft een aparte ruimte voor ontvangst en omkleden. In deze ruimte bevindt zich een kledingrek, een visagie en kaptafel en hoogte instelbare kappersstoel en visagiekruk. In de studio worden opnames gemaakt voor een aantal fashion labels zoals Kjelvik Scandinavian Outdoor. De fotostudio zelf is vanaf de ruime parkeerplaats rechtstreeks toegankelijk via een grote klapdeur hetgeen het uitladen van grotere producten makkelijker maakt. Middel tot grote producten zoals stoelen, kachels, BBQ’s, etc. worden gefotografeerd binnen de vaste rondwand. Hier kunnen de producten direct vrijstaand gefotografeerd worden of voorzien van licht en kleureffecten of projecties. Kleine producten zoals electronische onderdelen, sieraden etc. worden op de opnametafle gefotografeerd.De fotostudio is ruim genoeg voor groepen personen tot 15 personen. Daarmee is de studio een stuk groter dan destijds de studio in het oude klassieke pand in het Veeralleekrwartier in Zwolle en is bovendien gelijkvloers.

https://www.studiovhf.com/fotograaf-zwolle